Sigarenplatform

Het is momenteel 19 Mrt 2024, 09:28

Alle tijden zijn Array Etc/GMT-1


Sigarenplatform - Gebruikersvoorwaarden

Door het bezoeken van “Sigarenplatform”, gaat u automatisch akkoord met bepaalde voorwaarden. Kunt u niet akkoord gaan met deze voorwaarden, bezoek of gebruik “Sigarenplatform” dan niet langer. Beheerder(s) en moderator(en) hebben het recht om de voorwaarden op ieder moment te wijzigen. De gebruikers zullen hiervan zoveel mogelijk op de hoogte worden gehouden. Het is echter aan te raden om zelf de voorwaarden regelmatig te controleren op wijzigingen. Kunt u niet akkoord gaan met deze wijzigingen, maak dan niet langer gebruik van “Sigarenplatform”. Blijft u gebruik maken van “Sigarenplatform”, dan gaat u automatisch akkoord met de wijzigingen.

Dit forum draait op phpBB. phpBB is een bulletinboard oplossing dat is uitgebracht onder de “General Public License” (hierna “GPL”) en kan gedownload worden via www.phpBB.com en via de Nederlandstalige website www.phpBBservice.nl. De phpBB-software vergemakkelijkt alleen de internet gebaseerde discussies. De phpBB-groep is niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of de houding van wat er is toegestaan en wat niet. Meer informatie over phpBB, kunt u vinden op de volgende website; http://www.phpBB.com of de Nederlandstalige website http://www.phpBBservice.nl.

U gaat akkoord met het volgende: Geen kwetsende, obscene, vulgaire, lasterlijke, haatdragende, dreigende, seksueel georiënteerde of anderzijds verwerpelijke berichten te plaatsen, die de van toepassing zijnde regels en/of wetten schenden die gelden voor jouw land, het land waar “Sigarenplatform” is gehost of de internationale wetgeving. Het plaatsen van dergelijke berichten kan ertoe leiden dat u met onmiddellijke ingang en permanent wordt verbannen van dit forum. Tevens kan uw serviceprovider worden ingelicht. De IP-adressen van alle berichten worden opgeslagen om deze voorwaarden te kunnen waarborgen. U gaat ermee akkoord dat beheerder(s) en moderator(en) het recht hebben om onderwerpen te verwijderen te wijzigen te verplaatsen of te sluiten wanneer zij dit nodig achten. Als gebruiker gaat u ermee akkoord dat de informatie die u bij ons invoert wordt opgeslagen in een database. Hoewel deze informatie niet aan een derde partij zal worden verstrekt zonder uw toestemming, kunnen beheerder(s) en moderator(en) of phpBB niet verantwoordelijk worden gehouden voor een hackpoging die ertoe kan leiden dat de gegevens vrijkomen.

cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Vertaald door phpBBservice.nl.