-Kerstdiner 2014 Sigarenplatform ( Vlees gaat via de slager )
-We beginnen met het hete spul :
-Bakplaat 1 : MC
-Bakplaat 2 : Bolletje
-Bakplaat 3 :Bolletje
-Bakplaat 4 :Thomas
-Haspel 1 : MC
-Haspel 2 : Thomas
-Verlengsnoer 1 : MC
-Verlengsnoer 2 : Thomas
-( Beetje hout voor de open haard ? ...als dat mag )
-Vetpannetje voor de o.O O zo lekkere bitterballen...Bolletje
-Asbakken: Bolletje
-Lichtslang: Bolletje
----------------------------------------------------------------
-WC Papier: Aanwezig
-Keukenrollen
-Servetten : Aanwezig
-Tafelkleden / papier -kerst
-Olijfolie voor op de bakplaten
----------------------------------------------------------------
-Warme dranken >>>>>>>>
-Koffie : aanwezig
-Melk: drP
-Suiker:drP
-Thee :drP
-Chocolademelk ( de echte !) Aanwezig
-Frisdranken >>>>>>>>>
-Cola : Aanwezig
-Cola light : Aanwezig
-Sinas
-Spa
-..
-..
-Pittiger drankjes >>>>>>>>
-Witte wijn: Aanwezig
-Rode wijn: Aanwezig
-Rose wijn: Aanwezig
-Bier :Onno
-Bier:Onno
-Alcoholvrij bier :
-Nog pittiger drankjes >>>>>>>>>>
-Rum: RobbertO
-Rum : RobbertO
-Whisky :Thomas
-Whisky : Arie
-Gin
-bitterballen : nog in voorraaad
-filet american:
-pate: Arie (ik maak een terrine van leverpate met Rochefort 10)
-tappenade
-sauzen: Marchello
-Kruidenboter:
-Harde Kaas:
-Zachte Kaas : MC
-Brie: Marchello
-Eiersalade:
-Salade
-Salade
-Stokbrood 1. Marchello neemt er 2 mee
-Stokbrood 2.
-Kerstkransjes
-Koekies:
-Chips:
-Chips
-Borrel Nootjes: Aaanwezig
Zover ik het nu kan beoordelen, zijn er enkel nog de kleine dingetjes die moeten worden ingevuld.
Gaan we gebruik maken van de borden en bestek van het clubhuis (Moet dus ook afgewassen) of gaan we voor wegwerp borden/bestek?
Grtz Thomas.