drP schreefColon
Zit nu aan een Dogfish Head 90 minute Imperial IPA 9% en tonerre...dit is wel een snoepke zeg!!!
Ook een wolf in schaapskleren. Heerlijk! Nog zo'n 12 "speciallekes" te gaan dankzij Bart waarvoor dank Biermeester...
Ik dacht nog bij levering via MC (waarvoor dank) om deze Hondvis anderhalf uur Imperial zelf op te snoepen onderweg naar Arendonk toen...
Een geluk voor jou Dr.P dat ik een eerlijk staatsburger ben en ook een snoepenkelderafdeling bij me thuis heb, vol met Oakaged Quadrupel van batch 1 t.e.m. 4, daarnaast wat Westvleterens, bakken hé, en daar laten we het hier voorlopig bij. Kwestie van niet te stoefen hier.
Maar ik zal nog veel naar de 'Zytholoog' moeten gaan om te proeven en een verzameling aan te leggen zoals den Hansa zijnen wijnkelder en Yapi's bierverzameling.
Een Westvleteren zal het straks worden, maar eerst verder koken!
Fiele's stoofvlees met o.a. 2 Rochefort's van 10°, verse sjalotjes, verse kruiden uit de kruidentuin,
peperkoek van Vandemolen bestreken met Tierentijngraanmosterd en natuurlijk de beste koebieste en het echte brasverken als basis. Nachtje laten trekken, morgenvroeg het vocht zeven, afwerken en handgesneden frietjes bereiden, een witloofnotensalade, verse mayonaise en natuurlijk een Rochefort 10° erbij, het sop loopt nu al uit mijn muilken...
Allemaal de schuld van: 'Yapi's drankprobleem' !
Fiele