Gisteren wederom de Luccarelli Montepulciano op. Het blijft een hele goede wijn. Eigenaardig, hij kost maar 4 Euro, er zit een kunstof kurk in, maar heeft mijns inziens genoeg body, en zelf een lik tanine om een jaartje of 4/5 op te leggen. Waarom gebruiken ze dan die kurk ? Weet iemand of dat eigenlijk kan, opleggen met kunstof kurk ? iemand ervaring ? Zijn er eigenlijk meer mensen die wijnen opleggen hier ?
Anyway, voor de Lucarelli de Bouchard et Fils Mãcon gedronken. een heelijk a.o.c. slobberwijntje uit de Bourgogne. En een bulkfles 1,5 liter Montepulciano Italië geproefd,......ik denk dat die de kophamer heeft veroorzaakt. Wat aten wij erbij ?
Toch enkele versche chorizo worsten, grote anjovissen in't zout uit het vuistje, een lekkere brie en een pittige geitenkaas, een vers gebakken grote grove volkorenbol om in de olijfolie/zeezout te dopen. Main dish : Pijlstaart inktvis, vers uit het ijs opgebakken in knoflook en olie, gegarneerd met gebakken Tigerprawns.
Er waren twee verse Lusitania's mitgenommen, und enkele Oliva "O" ,....kuch. Die Lusitania's blijven toch de grote overwinnaars he,.... Stiekum op't eind nog een pijpje gestopt met MacBaren Virginia flake, geloof me dan slaap je wel. De tijd doorgekomen met :
Bakkeleien,...en praten over emigreren. Mijn grote vriend vertrekt nl in Juni naar Baskenland,..pokeren,.....en slap ouwehoeren,....ik geloof dat ik in het laatste het best ben.
Ciao